Érintkezésmentes ételkiszállítás!

Továbbra is biztonsággal rendelhetsz tőlünk! Jelenleg az ételrendelés a legbiztonságosabb módszer az ételhez jutáshoz. Ránk továbbra is számíthattok! Több, mint 300 településen tudunk segíteni.

„Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) legutóbbi állásfoglalása szerint a koronavírus – ahogyan a légúti betegséget okozó kórokozók többsége – cseppfertőzéssel és közvetlen emberi érintkezéssel terjed, fokozott higiéniai előírások között készített főtt étellel nem. A személyes kapcsolat elmaradásával pedig a lehető legkisebbre csökkenthető a fertőzésveszély.”

Érintkezésmentesen is kérhető az ételrendelés! – Válasszátok ki a kívánt ételeket, majd a megrendelés gombra kattintva találtok egy „megjegyzés” mezőt. Itt jelezhetitek, hogy hová helyezze el a futár az ételt:  pl: “Kapura akasztva kérem” vagy  “Kilincsre akasztva kérem”. Ennek feltétele a bankkártyás fizetés, hiszen utánvéttel elkerülhetetlen a személyes érintkezés.

A járvány megjelenésével megkértük a futárokat is, hogy tartsák be az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásait, és felhívtuk a figyelmüket arra, hogy minimálisra csökkentsék a fizikai kontaktust az emberekkel. Továbbá rendszeresen fertőtlenítsék a kezüket és a használt eszközöket mindannyiunk érdekében.

Az Energia Konyhán egyébként is különösen figyelünk a higiéniára, hiszen a kiszállításra készített ételeket nagyon szigorú egészségügyi előírások betartásával, a mikróbák elszaporodását teljes mértékben kizáró eljárással lehet csak előállítani. Sőt a normál konyhákhoz képest, mivel mi cöliákiásokat is kiszolgálunk fokozottabban érvényes nálunk mindenfajta előírás betartása. 

Érezd magad biztonságban és nyugodtan rendelj tőlünk ételt!

Üdvözlettel:

Az Energia Konyha csapata!

Vissza az étlapra