Velünk fogyni fogsz

Méghozzá tartósan, egészségesen és éhezés nélkül, jóllakva! – Házhozszállítás több mint 300 településre.

Energia Konyha – Fejlettebb intelligencia a táplálkozáshoz!

Bemutatjuk az ország legfejlettebb, egyéni igényeket kiszolgáló ételrendelő rendszerét!  Képes felmérni egyedi elvárásaidat és céljaidat, amelyek figyelembevételével segít összeállítani a teljes napi étkezésedre vonatkozó rendelésed. Legyen szó az egyedi kalóriaigényedről, az ételek tápanyagösszetételéről vagy az allergénekről, maximálisan személyre szabott menüt ajánlunk neked!

Pár ínycsiklandó példa, egészséges és főbb allergénmentes ételeinkből:

Egy fogyókúrás étrend, ami nem megnehezíti, hanem sokkal könnyebbé teszi a hétköznapjaidat, hiszen…

… nem szükséges utánajárnod és kipróbálnod magadon az összes diétás trendet

… nincs véget nem érő bevásárlólista ismeretlen alapanyagokkal

… nincsenek bonyolult receptek és ácsorgás a konyhában hosszú órákon át

… nincs dobozolás, méricskélés és kalóriaszámlálás

… nincs külön-külön főzés a családodnak és saját magadnak

… nincsenek felesleges allergének (pl.: glutén vagy laktóz), adalékanyagok és silány minőségű egészségtelen alapanyagok

Hogy a felsoroltak helyett mire számíthatsz?

  • Elkészítjük az általad választott és maximálisan rád szabott ízletes, fogyókúrás ételeket, és nap mint nap házhoz visszük őket, hogy neked már csak fogyasztanod kelljen
  • Jóllakva, éhezés nélkül fogyhatsz tartósan és egészségesen.
  • Megszabadulhatsz az ételek utáni kínzó sóvárgástól
  • Egyensúlyba hozhatod idegrendszeredet és növelheted szervezeted energia termelését
  • Élvezheted a folyamatosan rendelkezésedre álló maximális energiaszintet, kitartást és érzelmi egyensúlyt
  • Megelőzheted a betegségeket és meggyógyulhatsz belőlük

Ez nem a fogyókúrás trendekről szól. Ez rólad szól! Egészségesen, felesleges adalékanyagoktól és főbb allergénektől mentes táplálkozási módszerrel szabadulhatsz meg végérvényesen a feleslegedtől.

Hogy ehhez mit kell tenned?

  • Regisztrálj, válaszolj egyszerű kérdéseinkre, hogy rendszerünk pontosabb képet kaphasson rólad! Ne aggódj, a regisztráció teljes folyamata csupán néhány percet vesz igénybe! (Tipp: Érdemes számítógépen végrehajtani az első lépéseket, hogy könnyebben végigvezethessünk a folyamaton. Később okostelefonról is nagyon egyszerűen leadhatod rendelésed az elmentett ajánlásaink alapján!)
  • Töltsd ki kalóriakalkulátorunkat, ami meghatározza a célodnak megfelelő szükséges napi kalóriamennyiséget.
  • Rendelj étlapunkról ízlésednek és/vagy anyagcseretípusodnak* (illetve esetleges ételintoleranciádnak) megfelelően, figyeld a kalóriaszámlálót, hogy biztosan ne lépd túl a napi kalória keretet! Ebben a szűrőink és kalóriakalkulátorunk folyamatosan a segítségedre lesz!
  • Fogyaszd otthonodban vagy munkahelyeden az ízletes napi menüinket, és fogyj egészségesen, jóllakva!

Miért nem válik be mindenkinek ugyanaz a diéta?

Avagy miért nem válik be mindenkinek egy 1300 kalóriás étrend?

Mindannyiunknak szüksége van a tápanyagok teljes spektrumára. Viszont a különböző emberekbe a különféle tápanyagokból más és más mennyiségi igény van kódolva. Tisztában vagy vele, hogy a te genetikádnak milyen étrend felel meg?


Tekintsd meg videórosozatunk további epizódjait is ide kattintva! 

Miért jó, ha allergénmentes ételeket fogyasztasz akár anélkül is, hogy ételintoleranciával küzdenél?

Vegyük példaként a glutént, mint allergént.

A gluténérzékenység bár alapvetően örökletes, kialakulásában környezeti tényezők is szerepet játszhatnak melyek közül a legfontosabb a táplálékkal bevitt glutén. Sok esetben maga az intolerancia csak felnőttkorban alakul ki, amely a túl sok glutén bevitelére vezethető vissza. Ha valaki még nem gluténérzékeny, akkor is érdemes rendszeresíteni a gluténmentes alapanyagokat az étkezésében, ezzel csökkentve a szervezet gluténterhelését. Ezzel kitolva vagy teljesen elkerülve a később kialakuló intoleranciát. Mi az Energia Konyhán olyan alternatív, természetes, gluténmentes alapanyagokat használunk melyek tápanyag- és vitamintartalma, legalább annyi, mint a hagyományos gluténtartalmú élelmiszereké. Így az esetleges hiánybetegségektől egyáltalán nem kell tartani.

Miért buknak bele sokan néhány nap után a diétába?

Nem elég, hogy a fogyókúra lemondásokkal jár, de mindemellett olyan kihívások elé állít, mint a bonyolult ételek állandó és hosszadalmas előkészítése, a kalóriák számolása és az adagok porciózása, a családnak való külön főzés. Ezek a kihívások egyszerre annyi odafigyelést igényelnek, hogy gyors és látható eredmény hiányában a legtöbben egyszerűen feladják a diétát. Segítségünkkel nem kell laboratóriummá alakítanod a konyhádat és a szabadiőd nagy részét a táplálkozásra áldozni. 

Miért érdemes megismerned szervezeted működését, azaz anyagcseretípusodat?

Az anyagcseretípus meghatározásának köszönhetően kiderül, szervezeted számára melyik a legideálisabb makrotápanyag arány. Makrotápanyagnak nevezzük a fehérjéket, a zsiradékokat és a szénhidrátokat. Az ennek megfelelő táplálkozás segítségével maximalizálhatod szervezeted energiatermelő képességét, gondoskodhatsz idegrendszered kiegyensúlyozottságáról, mindezzel megteremtve egy egészséges, minőségi és hosszú élet alappilléreit.