Rólunk

Miért dolgozunk?

Célunk, hogy erővel teli és egészséges légy!

Küldetésünk, hogy az anyagcseretípuson alapuló táplálkozási rendszer megismertetésével a kezedbe egy olyan személyre szabott táplálkozási és életmód tanácsokat nyújtó útmutatót adjunk, amivel a tudatos, egészséges és Te tested működésére szabott táplálkozásra épülve megtapasztalhatod a kiegyensúlyozott testi, lelki, szellemi jóllétet a mindennapokban, maximális energiához jutva!

Azon dolgozunk, hogy az Amerikában több évtizede sikeresen működő és sok ezer embernek valódi megoldást nyújtó, William L. Wolcott által kidolgozott, anyagcseretípuson alapuló táplálkozási rendszert Magyarországon is megismertessük. Szeretnénk, ha nálunk is mindenki elérné a legjobb formáját, egészségi állapotát, hogy kihozhassa magából a legmagasabb potenciált, mind fizikailag, mind mentálisan és érzelmileg is. Ez a jövő záloga, ha mindannyian jól vagyunk, teremtő erőnket megélve megtaláljuk a helyünket a világban, amihez fontos a fizikai jóllét és stabilitás! A módszer ajánlásaival rövid időn belül  – akár hetek alatt – látványos és érezhető változást tapasztalhatsz egészségi állapotodban.

A módszerről részletesen itt találsz további információkat:Kattints ide

Metabolic Typing Energia Konyha ételek

Anyagcseretípusodra szabva készítjük ételkínálatunkat. Minden fogásunk és termékünk glutén-, tej-, laktóz-, cukormentes (hozzáadott cukrot nem tartalmaz), valamint adalék- és tartósítószermentes alapanyagokból készül, amiket nagy gondossággal válogatunk össze. Az üzemünkben kizárólag gluténmentes tanúsítvánnyal rendelkező élelmiszereket használunk, sőt garantált a keresztszennyeződés lehetőségének elkerülése is, így cöliákiások is fogyaszthatják ételeinket!

Saját üzemeltetésű konyhánkban készült ételeinket házhozszállítás keretében kínáljuk, hogy könnyedén megoldhasd napi étkezéseidet, úgy, hogy azzal jót teszel a testednek és visszanyered legjobb formádat és egészségedet! Nézd meg étlapunkat, és próbáld ki Metabolic Typing Energia Konyha ételeket, melyek tényleg finomak amellett, hogy egészségesek is!

Metabolic Typing Anyagcseretípus mérés

Genetikai sajátosságaidon alapuló, személyre szabott táplálkozási tanácsadás keretében segítünk abban, hogy megértsd, milyen élelmiszerektől és milyen tápanyag arányokkal működik jól a tested, hogy maximális energiához juss a táplálkozással. A tanácsadáson alkalmazott gépi méréssel részletes adatokat tudhatsz meg állapotod mellett a táplálkozási típusodról, így megtudhatod hormontípusodat is, ami megmutatja a számodra hízásra hajlamosító ételeket. Nézd meg melyik szolgáltatás csomagot választanád! Kattints ide!

Csapatunk

Csapatunk minden tagja elkötelezett az egészséges és tudatos táplálkozás felé. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg a módszer jótékony hatását, és így lelkes képviselőjévé váltunk az anyagcseretípuson alapuló táplálkozásnak. Ez folyamatosan hajt minket arra, hogy másoknak is megmutassuk hogyan lehetünk  egészségesek és kiegyensúlyozottak a táplálkozás által.

Ismerkedj meg módszerünkkel! Ha bármiben segítségre lenne szükséged, keress bennünket bátran!

A Metabolic Typing Energia Konyha csapata

e-mail: kozpont@energiakonyha.hu 

telefon: 06 20 517 7809

Facebook oldal: https://www.facebook.com/energiakonyha