Terápiás kollagén leves, az emésztőrendszer helyreállításáért

Hogyan készül a terápiás leves?

Ebben a magas színvonalú konyhatechnológiát képviselő üstben készül, min. 36 órát át kíméletesen főzve a levesünk. Főbb összetevői a marha ritkacsont, csirkeláb és egyéb porcos, csontos alapanyagok mellett gazdagon teszünk hozzá zöldségeket is, hogy ízletes legyen. Leszűrve, zöldségek nélkül tálaljuk, ha kinyitod az ételszállító dobozt, egy üres kocsonyával fogsz találkozni. Fontos tudni, hogy ezt a levest elsősorban jótékony hatásáért készítjük!

A levest minden hétköznap több, mint 300 településen belül ingyenesen kiszállítjuk akár otthonodba, akár munkahelyedre. A település listát az “Ahová szállítunk” menüpont alatt találod.

Ahhoz, hogy jótékony hatásait megtapasztald kúraszerűen kell fogyasztani, több héten keresztül. Az időtartam egyénfüggő.

Reflux, gyomorbántalmak, bélproblémák?

Napjainkban rengetegen küzdenek különböző emésztési problémákkal, lassú anyagcserével, refluxszal, áteresztő bélszindrómával és egyéb, kellemetlen emésztőrendszeri betegségekkel. Ezek sajnos legtöbbször a helytelen életmód, azon belül pedig a helytelen táplálkozás számlájára írhatók. Sokan ezt fel is ismerik, és életmódváltással próbálnak megszabadulni a különböző emésztőrendszeri betegségektől. Ha azonban évekig helytelenül táplálkoztál, és a szervezeted nem kapta meg a számára megfelelő tápanyagokat, ne várd tőle, hogy hirtelen rendbe jöjjön, és a betegség is elmúljon.

Miért fontos a bélrendszer jó állapota?

A helytelen táplálkozás által kialakult gyulladások nagymértékben akadályozhatják az emésztés és a felszívódás folyamatát. Rendkívül fontos, hogy a genetikai adottságainknak – anyagcsere típusunknak – megfelelő táplálkozás mellett amit ettünk, az meg tudjon emésztődni, majd a lebontott tápanyagok fel tudjanak szívódni. Tehát az egészséges táplálkozás fontos előfeltétele, hogy olyan állapotba kerüljön az emésztőrendszer, amely képes feldolgozni a bevitt tápanyagokat

Annak érdekében, hogy az emésztés megfelelően működjön, kerülni kell az irritáló, gyulladást okozó ételeket (amelyek allergiát, intoleranciát okoznak), mert a gyulladt bélfal és bélbolyhok nem tudnak hatékonyan működni.

Mi a legjobb megoldás az emésztőrendszerünk helyreállítására?

Tapasztalataink – és számos visszajelzés – alapján rendkívül hatékony a terápiás csontleves fogyasztása. A 36 órán át kíméletesen (nem kuktában) főzöttcsontleves számos jótékony hatással rendelkezik.

A leves jótékony hatásai:

 • a levesbe belefőtt zselatinszerű fehérjék nagyon komoly gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek,
 • a kíméletes főzésnek köszönhetően rengeteg ásványi anyag – többek között kalcium, magnézium, foszfor, kálium – és nyomelem fő ki a csontokból, porcokból és szinte emésztés nélkül feltöltik a kiürült raktárakat,
 • a bélbolyhok letisztításával nagyon jó táptalajt jelent az egészséges bélflóra számára,
 • a bélbolyhok letisztításával javul az emésztőműködés és a felszívódás
 • nagyon jó táptalajt jelent a bélflóra számára
 • a hyaluronsav, a kollagén, valamint a zselatinszerű fehérjék amellett, hogy komoly gyulladáscsökkentő hatással bírnak, sejtregeneráló-megújító szerepükről is ismertek,
 • kollagéntartalmának köszönhetően a szépségápolásban is helyt áll, mivel jót tesz a hajnak, a körömnek és a bőrnek,
 • Az emésztőrendszer helyreállítása mellett a kötőszövetekre, porcokra, ízületekre is pozitívan hat kollagén tartalmának köszönhetően.

Próbáld ki Te is és tapasztald meg a levesünk csodás hatásait!

Kinek ajánlott a csontleves fogyasztása?

Mindenkinek, aki:

 • emésztőrendszeri betegségekkel küzd,
 • szeretne szebb bőrt, erős, ápolt körmöket és hajat,
 • régóta rendszertelenül, helytelenül étkezik,
 • rátérne az egészséges életmódra,
 • vagy már régóta egészségesen táplálkozik, de szeretne még tudatosabban és egészségesebben étkezni.

Mit jelent a csontleves kúraszerű fogyasztása?

Nagyon fontos kiemelni, hogy a kúra hatékonyságának szempontjából nem elég egyszer-kétszer fogyasztani. Eredményes hatását ugyanis naponta pár dl csontleves fogyasztásával éred el, panaszoktól függően min. pár hónap vagy akár féléven keresztül. Természetesen minél tovább tart a kúra, annál hatásosabb lesz.

Tippek a terápiás leves fogyasztására

 • Fogyaszthatod felmelegítve levesként.
 • Akár iszogathatod is napközben.
 • Ha szereted a kocsonyát, hidegen is elfogyaszthatod.
 • Használhatod alapléként. Ha felöntöd vele a hús- vagy zöldséglevest, nagyon jól feldobja az izét, de mártásokban, főzelékekben is nyugodtan kipróbálhatod.

Próbáld ki és rendeld meg étlapunkon!