Videósorozat az egészségedért

Egy évtizedek óta sikeresen működő amerikai módszer, amelynek segítségével saját genetikai adottságodnak, anyagcseretípusodnak megfelelően táplálkozhatsz. Ez a Metabolic Typing, ami bebizonyította, hogy nincs szükség csodaszerekre ahhoz, hogy megszabadulj az ételek iránti sóvárgástól, hogy elérd az ideális testsúlyodat, hogy élvezd a folyamatosan rendelkezésedre álló maximális energiaszintet. Mert ez nem diéta, hanem életmód, ami segít a betegségek megelőzésében, a gyógyulásban, az öregedési folyamatok lelassításában.

Sorozatunk célja, hogy mindenkinek közérthetőbbé tegyük a módszer alapjait! Rá fogsz jönni, hogy ez az elsőre bonyolultnak tűnő rendszer a több évtizedes kutatásokon felül nagyon is egyszerű és logikus alapokra épül. Kerüli a szélsőségeket és egyénre szabott, kiegyensúlyozott táplálkozása sarkall, amely képes az egész életedet megváltoztatni. …ahogy azt több ezer magyar ember és csapatunk minden tagja megtapasztalta már.

5. RÉSZ: Tudtad, hogy a helytelen táplálkozás segíti a stressz, vagy a depresszió kialakulását?

Íme a stabil érzelmek és az erős idegrendszer titka, ami számodra is elérhető.

4. RÉSZ: Krónikus betegségekben szenvedsz? Itt a megoldás, hogy elkerüld őket, vagy kigyógyulj belőlük!

Szeretnéd elkerülni a krónikus betegségeket vagy kigyógyulni belőlük? Itt a számodra is könnyen alkalmazható megoldás amivel elindulhatsz a gyógyulás útján.

Rendelj házhoz akár anyagcseretípusod szerint glutén-, tej-, laktóz és hozzáadott cukormentes, prémium ételeinkből. Egyedülállóan 29 szűrési paraméterrel szabhatod magadra a kínálatot és cöliákisan is nyugodt szívvel rendelhetsz. ÉTLAPUNKAT itt találod.

2-3. RÉSZ: Az egészség és a hosszú élet alapja

Van elég energiád a mindennapokhoz? Vagy több kávéval kell tuningolni magad hogy végig tudd csinálni a napot? Gondolkoztál már azon, hogy hogyan termeli a szervezeted az energiát, és hogy ez az energiaszint szorosan összefügg az egészségi állapotoddal? Ez a két részes videó bemutatja, hogy hogyan tudod egy egyszerű módszerrel rávenni a szervezetedet arra, hogy nagy mennyiségű energiát termeljen.

Már otthonod kényelméből is megtudhatod az anyagcseretípusod az eredeti 65 kérdéses Metabolic Typing kérdőívvel, amely Magyarországon csak nálunk elérhető. A KÉRDŐÍVET itt találod.

Ha pontosabb eredményekre és komplex táplálkozási tanácsadásra van szükséged, jelentkezz be mérőpontjaink valamelyikébe. A TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSRAra itt tudsz bejelentkezni.

1. RÉSZ: Miért nem válik be mindenkinek ugyanaz a diéta?

Mindannyiunknak szüksége van a tápanyagok teljes spectrumára. Viszont a különböző emberekbe a különféle táp anyagokból más és más mennyiségi igény van kódolva. Tisztában vagy vele, hogy a te genetikadnak milyen étrend felel meg?

Bónusz videók! Nézd meg nagyszájú UFO nagyköveteink kalandjainak első epizódját!

UFO sztorik (1. epizód) – A gyűjtemény